Coppens Vnadící pelety Mini Red Halibut 2,5kg 2 mm
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Perfektní přísada do krmítkovek a method mixů - Složení: Originální receptura nizozemského výrobca.
Obsah základních živin: 36 % NL (bílkovin), 14 % tuku, 1 % vlákniny. Poměr aminokyselin velmi blízký rybímu masu! - Charakteristika: Peletky Red Halibut 2 mm jsou vyráběny extruzí (tepelné zpracování) rybího masa s přídavkem přírodního červeného barviva. Velmi dobře se potápí. Tyto pelety se také používají k intenzivnímu výkrmu starších stádií plůdku lososovitých i kaprovytých ryb při umělém odchovu v zahraničí i u nás. Vyznačují se velmi jemnou strukturou surovinových částic a dokonalou směsí, což znamená, že v každé granulce je opravdu to, co výrobce garantuje!
Krmný koeficent u těchto výrobků dosahuje hodnoty 0,9 - 1,1 kg. To znamená, že na 1 kg přírůstku ryb při umělém odchovu se spotřebuje 0,9 - 1,1 kg tohoto krmiva! Jen pro představu, krmný koeficient u obilí či kukuřice je cca 4 - 6 kg! Krmný koeficient ukazuje i na kvalitu granulovaného krmiva, u běžných granulovaných krmiv vyráběných v ČR se prakticky nedostane pod 1,8 kg. - Tip na použití: Tyto peletky se jsou vynikající nejen na přímé vnadění, ale hlavně se dají zamíchat do krmítkových směsí nebo method mixů, nebo i pro přímé použití v PVA sáčcích, dále na volno z lodí, kobercové vnadění, raketou, atd.
Pelety je možno ještě více zatraktivnit zalitím lososovým olejem. - Skladování a spotřeba: Pelety skladujte v PVC obalu na suchém a chladnějším místě, bez přímého slunečního záření.
Spotřebujete do 6 měsíců od data výroby
Skladujte v teplotě do 18 °C.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.